Mesin Vacuum Unguent

  • Vacuum Emulsifying Unguent Machine

    Vakum Emulsifying Mesin Unguent

    Komposisi: Mesin vungu emulsifying unguent utamina diwangun ku pot utama, pot cai, pot minyak, bin pengisi, sistem pergaulan, sistem pendingin, sistem vakum, sistem jacking, sistem contrl sareng platform rak. Jaminan kualitas: Garansi sataun. Palayanan hirup panjang. Insinyur sayogi pikeun dilayanan di mancanagara. Prinsip Gawe: Bahan baku cair mimitina tos direngsekeun sareng disebarkeun dina pot cai sareng pot minyak, teras lebet kana boiler emulsification ku pompa vakum; bubuk bubuk aya dina f ...