Vakum Emulsifying Mesin Unguent

Vacuum Emulsifying Unguent Machine

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi:

Mesin unguent emulsifying vakum utamina diwangun ku pot utama, pot cai, pot minyak, bin pengisi, sistem pergaulan, sistem pendinginan, sistem vakum, sistem jacking, sistem contrl sareng platform rak.

Pamastian kualitas:

Garansi sataun.
Palayanan hirup panjang.
Insinyur sayogi pikeun dilayanan di mancanagara.

Prinsip Gawe:

Bahan baku cair mimitina-tos direngsekeun sareng disebarkeun dina pot cai sareng pot minyak, teras lebet kana boiler emulsification ku pompa vakum; bubuk bubuk aya dina pin pangisi ku hawa-palu dina handapeun hiji sisi, éta tiasa ngarusak skala tembok sareng ngadamel bubuk disetir dina pot utama sapinuhna, mastikeun babandingan anu akurat tina bahan baku. Bubuk diseuseup kana pot utama ku sistem vakum. Kotak campuran témbok campuran kakuatan tinggi ngajantenkeun campuran bahan anu intensif. Cingcing dispersi homogén gancang-gancang bakal ngarusak bahan sareng bubuk sacara tuntas. Inlet unsur lacak dilengkepan dina sisi pot utama pikeun nyampur kana bahan tanpa runtah. Grinding miller tiasa disetél kana pot sacara opsional pikeun nyaring bahan-bahanna. Salila prosés produksi, cai tiis dina jaket bakal niiskeun suhuna, sareng gelembung bakal dikaluarkeun ku émo vakum.

Rentang Aplikasi:

Odol, krim cukur, pastes kentel.

Nami

Konfigurasi

Panci utama

Volume desain (L)

65

Kapasitas (L)

50

Kakuatan aduk scraper (kw)

0,75

Kecepatan aduk scraper (rpm)

48

Kakuatan homogenizer (kw)

1.5

Kecepatan homogenizer (rpm)

940

Kakuatan pompa vakum

2.2

Panci cai

Volume desain (L)

39

Kapasitas (L)

31

Kakuatan (kw)

0,55

Laju (rpm)

1400

Panci minyak

Volume desain (L)

33

Kapasitas (L)

17

Kakuatan (kw)

0,55

Laju (rpm)

1400

Tong ngeusian

Volume (L)

80

Kakuatan aduk (kw)

0,75

Palu pneumatik

FP-50

Nami

Konfigurasi

Panci utama

Volume desain (L)

100

Kapasitas (L)

80

Kakuatan aduk scraper (kw)

1.5

Kecepatan aduk scraper (rpm)

43

Kakuatan homogenizer (kw)

2.2

Kecepatan homogenizer (rpm)

940

Kakuatan pompa vakum

3

Panci cai

Volume desain (L)

60

Kapasitas (L)

48

Kakuatan (kw)

0,55

Laju (rpm)

1400

Panci minyak

Volume desain (L)

50

Kapasitas (L)

40

Kakuatan (kw)

0,55

Laju (rpm)

1400

Tong ngeusian

Volume (L)

80

Kakuatan aduk (kw)

0,75

Palu pneumatik

FP-50

Nami

Konfigurasi

Panci utama

Volume desain (L)

300

Kapasitas (L)

250

Kakuatan aduk scraper (kw)

3

Kecepatan aduk scraper (rpm)

33

Kakuatan homogenizer (kw)

5.5

Kecepatan homogenizer (rpm)

960

Kakuatan pompa vakum

4

Panci cai

Volume desain (L)

180

Kapasitas (L)

145

Kakuatan (kw)

0,75

Laju (rpm)

1400

Panci minyak

Volume desain (L)

150

Kapasitas (L)

120

Kakuatan (kw)

0,75

Laju (rpm)

1400

Tong ngeusian

Volume (L)

280

Kakuatan aduk (kw)

3

Palu pneumatik

FP-50

Nami

Konfigurasi

Panci utama

Volume desain (L)

700

Kapasitas (L)

560

Kakuatan aduk scraper (kw)

4

Kecepatan aduk scraper (rpm)

33

Kakuatan homogenizer (kw)

11

Kecepatan homogenizer (rpm)

970

Kakuatan pompa vakum

5.5

Panci cai

Volume desain (L)

420

Kapasitas (L)

336

Kakuatan (kw)

1.5

Laju (rpm)

940

Panci minyak

Volume desain (L)

350

Kapasitas (L)

280

Kakuatan (kw)

1.5

Laju (rpm)

940

Tong ngeusian

Volume (L)

650

Kakuatan aduk (kw)

5.5

Palu pneumatik

FP-63

Henteu

Spésifikasi / Nami

Parameter utama

Babasan

1

Kapasitas

1000L

2

Tekanan Gawe (dina pot)

≤0.1MPa

3

Panci

Nami

Bahan

Kandel (mm)

Lapisan batin

SUS304

10

Lapisan luar

SUS304

4

4

Gancang Ngaleyurkeun Adun

2 sét

Kakuatan : 22kw

Kacepetan Puteran: 0-1000r / mnt

Frékuénsi

5

Stiker Stiker

Kakuatan : 5.5Kw

Kacepetan Puteran: 0-20r / mnt

Frékuénsi

6

Gelar Vakum dina jero panci

-0.096 ~ -0.098MPa

7

Pompa vakum

Pompa Vakum Cingcin Cai Deg Gelar Vakum -0.096MPa)

Kakuatan : 5.5Kw

8

Diménsi (Panjang * Lebar * Jangkungna) mm

Sateuacan muka panutup:

2760 × 1560 × 3230

Saatos muka panutupna:

2760 × 1560 × 4330

9

Sistem kontrol éléktronik

Kontrol tombol push

10

Total Beurat

~ 4100kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali