Vakum Emulsifying Adun

  • Vacuum Emulsifying  Mixer

    Vakum Emulsifying Adun

    Konfigurasi: RH Vacuum Emulsifying Mixer Series Inovasi's diwangun ku émulsifikasi ketel (panutup fluctuating, bentuk ketel ngagulingkeun atanapi bentuk bunderan luar), ketel cai, ketel minyak, sistem vakum, pemanasan sareng sistem kontrol suhu, sistem pendingin, sistem kontrol mesin listrik. Jst. Prinsip damel: Saatos manaskeun & nyampur bahan dina ketel cai sareng ketel minyak, diseupan kana émol emulsifikasi ku pompa vakum, jantenkeun gaul sareng turun kana homog ...