Vakum Emulsifying Adun

Vacuum Emulsifying  Mixer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi:
Inovasi's RH Vacuum Emulsifying Mixer Series diwangun ku émulsifikasi ketel (panutup turun turun, bentuk ketel ngagugulung atanapi bentuk bunderan luar), alat-alat cai, ketel minyak, sistem vakum, pemanasan sareng sistem kontrol suhu, sistem pendingin, sistem kendali mesin listrik. Jst.

Prinsip damel:
Saatos pemanasan & pergaulan bahan dina ketel cai sareng ketel minyak, diseuseup kana émél emulsification ku pompa vakum, jantenkeun campuran sareng downflow ka homogenizer ku motong dua arah, komprési sareng tilepan kotak pergaulan kerok sareng impeller pusat. Kacepetan tangensial tinggi disababkeun ku rotor puteran gancang-gancang sareng moméntum kuat disababkeun ku pangaruh mékanis frékuénsi luhur ngajantenkeun bahan dina celah sempit antara stator sareng rotor kéngingkeun geser mékanis sareng hidrolik anu kuat, ékstrusi sentrifugal, gesekan lapisan cair, cimata anu kapangaruhan, kaayaan teu tenang, jst, janten pelétisasi, emulsifikasi, pergaulan, penyamaan, panyebaran matéri bakal réngsé dina waktos anu singget. Dina peran anu saluyu sareng téknologi dewasa, fase padet anu teu bisa dicekel, cairan jeung gas langsung sacara emulsif, tungtungna meunang produk anu bermutu tinggi.
Pot emulsification tiasa janten vakum, ngaluarkeun getih tina gelembung dina nyampur bahan.
Bagian mesin dina kontak sareng bahan didamel tina bahan SUS316L kualitas luhur, kalayan kaca spion permukaan jero digosok, alat campuran vakum beresih sareng ngukur standar kasihatan GMP.

Aplikasi:
Krim, losion, sampo, odol, maskara, salep sareng sajabina.

2
3

Panci Utama

Volume Desain (L)

6

12

36

50

120

250

650

1300

2500

Kapasitas (L)

5

10

30

40

100

200

500

1000

500-2000

Kakuatan Aduk Scraper (KW)

0,37

0,37

0,55

0,75

1.5

2.2

4

4

5.5

Kecepatan Aduk Scraper (rpm)

0-86

0-86

0-86

0-86

0-86

0-65

0-45

0-45

0-45

Kakuatan Homogenizer (KW)

1.1

1.1

1.5

1.5

3

4

11-15

18.5-22

22

Kecepatan Homogenizer (rpm)

3500

3500

2800

2800

2800

3000

2800

2800

3000

Daya pemanasan Listrik (KW)

2

2

2

4

6

12

18

24

24

Kakuatan vakum

0,18

0,18

0,37

0,37

0,55

2.2

2.2

4

4

Ngangkat Kakuatan motor

0,18

0,18

0,75

0,37

0,75

1.5

2.2

3

4

Panci Cai

Volume Desain (L)

3.35

7.8

25

38

60

160

400

800

1500

Kapasitas (L)

2.7

6

20

7.6-30.4

45

128

320

650

1000

Kakuatan (KW)

0,025

0,025

0,37

0,55

0,55

0,75

1.1

1.5

2.2

Laju (rpm)

1200

1200

1400

1400

1400

1400

960

960

960

Daya pemanasan Listrik (KW)

1

1

2

2

4

8

18

18

24

Panci Oli

Volume Desain (L)

3.35

7.8

17.5

25

45

130

320

650

1250

Kapasitas (L)

2.7

6

14

5-20

35

105

250

500

1000

Kakuatan (KW)

0,025

0,025

0,37

0,55

0,55

0,75

1.1

1.5

2.2

Laju (rpm)

1200

1200

1400

1400

1400

1400

960

960

960

Daya pemanasan Listrik (KW)

1

1

2

2

4

8

18

18

24

5
6
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali