Tangki Panyimpenan

  • Stainless steel tank

    Tangki stainless steel

    Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd. Spésialisasi dina ngahasilkeun rupa-rupa tank panyimpenan odol, bak panyimpen krim, bak panyimpenan cair, tank panyimpenan ponsel stainless steel, sareng silinder tarik. Kami tiasa nyayogikeun layanan khusus anu henteu standar, mesin kami ngahontal standar sanitasi, sareng cocog pikeun ubar, makanan, kosmétik sareng industri sanés.