ngeusian sampo sareng mesin capping

shampoo filling and capping machine

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Daptar Alat sareng Quotation

Henteu

Nami

Jumlah

Fungsi

Harga hijian

Total

Babasan

1

Turntable botol manual

1

Sacara manual selapkeun botol kana wadah botol kosong

$ 4,055,00

$ 4,055,00

Panyekel botol pas sareng kénca

2

GF16 / 5 Rotary Piston ngeusian sareng Mesin Capping

1

16-sirah piston ngeusian mesin; 5-sirah capping operasi.

$ 54.765.00

$ 54.765.00

Tipe gantung silinder, cam drive, struktur integrasi klep silinder canggih internasional

3

Panutup angkat

1

Otomatis angkat tutup botol kanggo cap sorter

$ 3,200,00

$ 3,200,00

Dijieunna tina 304 stainless steel sareng karét lemes

4

Tukang sihir tutup otomatis

1

Otomatis ngatur tutupna

$ 6,405,00

$ 6,405,00

Alat capping ieu didesain khusus pikeun tutup botol sampo krim sampo khusus. Alat capping anu sanés henteu tiasa diwujudkeun.

5

Jalur panutup sabuk

2m

Mesin dahar cap otomatis

$ 500,00

$ 500,00

6

Sistem konveyor

30m

Ngalaksanakeun wadah botol

$ 215,00

$ 6,450,00

7

Motor konveyor

4

Drive utama

$ 455,00

$ 1,820,00

8

Ngepak botol sareng mesin demoulding

1

Ciwit ngaleupaskeun

$ 5,125,00

$ 5,125,00

9

Platform bungkusan

1

Pikeun bungkusan jieunan

$ 645,00

$ 645,00

10

Panyekel botol

200

Pikeun botol sareng botol

$ 18,00

$ 3,600,00

11

Sistem kontrol listrik

$ 2,135,00

Total

$ 88.700,00

Mesin utama

1. Sacara manual nempatkeun kana turntable wadah botol.

Mesin ieu merenah pikeun ngalebetkeun botol kosong kana wadah botol kosong sacara manual, sareng ngalengkepan prosés ngamuat botol manual.
Parameter Téknis:
Kapasitas: 25,000 botol / jam
Diaméter turntable: 1000mm
Kakuatan: 1.5KW
Diménsi: 1000X1000X9500 (mm)

2. Conveyor

Sabuk conveyor ieu didamel tina bahan SUS304 kanggo sadaya dewan conveyor, anu sapinuhna nyumponan sarat kabersihan. Pelat ranté conveyor didamel tina plastik rékayasa, biasa dikenal salaku waja plastik, anu tahan kaémposan tanpa nyakitkeun botolna.

3. 16/5 Rotary piston keusikan sareng mesin capping

Mesin sadaya-dina-hiji ieu didédikasikeun pikeun ngeusian sareng ngeureunkeun bahan viskositas tinggi sapertos sampo, sampo, losion awak, kondisioner, madu, saos, sareng sajabana, kusabab bahanna kirang lemes, éta kedah ditambih Mesin ngan ukur tiasa dieusian ku tekanan, janten mesin ieu nyoko kana cara ngisi piston sareng jinis silinder gantung anu dibalikkeun, anu sapinuhna tiasa nyumponan kabutuhan ngeusian bahan viskositas tinggi kalayan viskositas tinggi. Dina raraga ngirangan polusi sekundér, mesin nganggo cap cap- Ieu parantos ningkat pisan épisiénsi produksi, nyumponan sarat tuangeun sareng GMP kimia sapopoé, sareng cocog pisan pikeun pangropéa sareng beberesih salajengna. Silinder piston mesin sareng klep ieu ngadopsi silinder canggih sareng struktur terpadu klep, anu henteu ngan ukur ngungkulan umur pondok tina klep sareng pamrosésan Sareng kasusah pamasangan, biaya perawatan tinggi, segel ketat, beberesih anu lemah sareng cacat anu sanés, tapi ogé ningkatkeun pisan ngeusian akurasi sareng genah beberesih; silinder terpadu mesin sareng struktur klep ayeuna mangrupikeun internasional Dilengkepan solusi sudut anu langkung maju sareng dewasa; éta alat produksi idéal pikeun seueur perusahaan produksi.
Parameter téknis utama
Kakuatan: AC 220V; 50HZ
Kakuatan mesin: 3KW
Ngeusian hulu: 16
Jumlah sirah capping: 5
Dilengkepan sumber hawa: 0.65Mpa
Beurat: 8000kg
Spésifikasi wadah lumaku:
Diaméterna: Φ40mm-Φ100mm
Jangkungna: 80mm ~ 280mm
Spésifikasi panutup lumaku:
Jangkungna: 10mm ~ 35mm
Diaméterna: Φ20mm ~ Φ80mm
Kaluaran: 2500P / h
Ukuran gembleng: 2300x2150x2300mm

4. Mesin buka konci cap otomatis

Mesin capping ieu didesain khusus kanggo nambalan botol bentuk khusus kalayan bentuk khusus pikeun industri kimia sapopoé. Mesin ieu langkung rumit tibatan mesin capping biasa. Ngagunakeun bentuk tutupna, sajumlah pelat stasiun saluyu didesain. Panci luar diputer dina waktos anu sami, sareng ngadorong tutup kana cetakan cekung tutup anu aya dina stasiun damel. Akhirna, tutupna diseuseup hiji-hiji ku sabuk vakum sinkron, didorong kana jalur nyoco cap, sareng botolna dikirim kana baki tuang mesin capping sareng béréskeun pagawéan.

image003
image004

5. Ngepak botol sareng mesin demoulding

Mesin ieu dirancang khusus pikeun garis produksi botol bentukna sareng wadah botol. Botol anu dieusi sareng anu dicandak dicandak tina wadah botol. Botolna dijepit heula, wadah botol sacara otomatis murag kusabab gravitasi, teras balik deui ka wadah botol hurung.
Parameter téknis utama
Kakuatan: AC 220V; 50HZ
Kakuatan: 1.5KW
Kaluaran: 2500P / h
Diménsi: 1600 * 850 * 1100

6. Platform bungkusan jieunan

Platform ieu didamel tina sadaya stainless steel sareng nyumponan sarat GMP.

7. Panyekel botol

Panyekel botol ngagaduhan dua fungsi. Salah sahijina nyaéta ngabantosan botol anu henteu teratur anu gampang tuang botol dina sabuk conveyor. Anu kadua nyaéta ngahijikeun botol tina sababaraha spésifikasi sareng ragam, sahingga botol tiasa lebet dina wadah botol. Mesin ngeusian sareng capping ngagaduhan jangkungna seragam, sareng baki tuangeun botol anu saé ogé dihijikeun. Naha éta mangrupikeun pituduh tuangeun botol, baki tuangeun botol, jangkungna mesin ngeusian, atanapi jangkungna mesin capping, henteu kedah diluyukeun. Henteu ngan ukur ngirangan padamelan padamel nalika ngagentoskeun botol spésifikasi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi, tapi ogé hiji mesin multi-tujuan, sareng sababaraha spésifikasi tiasa diterapkeun, anu ngirangan pisan biaya pengadaan peralatan pikeun perusahaan manufaktur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali