Parabot Parawatan Osmosis Balik

Reverse Osmosis Treatment Equipment

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngabalikeun Prosés Osmosis:
Cai atah → Pompa cai atah → Filter multi-média → Filter karbon aktif → Pelembut cai (opsional) → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → osmosis balik primér → Pangaturan PH → Tangki pemurnian cai → Pompa cai → Pasteurisasi → Filter mikropor → outlet Cai .
Prosés Osmosis Reverse Sekundér:
Cai atah → Pompa cai atah → Filter multi-média → Filter karbon aktif → Pelembut cai (opsional) → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → Osmosis balik primér → Pangaturan PH → Tangki cai → Osmosis tibalik sekundér (mémbran osmosis tibalik kalayan muatan positip permukaan) → Tangki pemurnian Cai → Pompa cai → Pasteurisasi → Filter mikroporous → outlet Cai.

Perawatan tahap munggaran. (Saringan keusik)

Pamakéan saringan keusik kuarsa multi-sedeng, tujuan utami nyaéta ngaleungitkeun cai anu ngandung sédimén, mangan, karat, bahan koloid, pangotor mékanis, padet anu ditangguhkeun sareng partikel-partikel sanés dina 20UM zat di luhur anu bahaya pikeun kaséhatan. Turbidity épluent kirang ti 0,5NTU, CODMN kirang ti 1.5mg / L, eusi beusi kirang ti 0,05mg / L, SDI kirang ti atanapi sami sareng 5. Filter cai mangrupikeun hiji prosés "fisik - kimia", cai ngaliwatan bahan butiran nalika ngotorkeun kokotor cai saringan sareng suspénsi koloid. Saringan mangrupikeun panyucian cai anu épéktip sareng pangobatan prosés utama dina nyiapkeun cai murni mangrupikeun prosés anu peryogi pisan.

Perawatan tahap kadua (filter Karbon) 

Saringan karbon diaktipkeun anu dipaké pikeun ngaluarkeun pigmén dina cai, bau, sajumlah ageung kimia sareng organisme biologis, ngirangan nilai résidu tina polusi cai sareng péstisida sareng polutan anu ngabahayakeun sanés.

Struktur saringan karbon diaktipkeun sareng saringan pasir kuarsa, bédana disimpen dina kapasitas adsorpsi kuat karbon aktif pikeun dicabut ku saringan pasir kuarsa tanpa nyaring bahan organik, adsorpsi résidu klorin dina cai, nganggo cai langkung ti kirang ti atanapi sami sareng klorin 0,1ML / M3, SDI kirang ti atanapi sami sareng 4, mangrupikeun klorida oksidan anu kuat, aya sababaraha jinis karusakan mémbran, khususna, mémbran osmosis tibalik langkung peka klorin. Salaku tambahan, prosés aktivasina, permukaan karbon diaktipkeun pikeun ngabentuk bagian-bagian henteu kristalin tina sababaraha gugus fungsional anu ngandung oksigén, gugus fungsional ieu tiasa ngagaduhan adsorpsi kimia oksidasi katalitik karbon aktif tina berita goréng, pikeun mulangkeun performasina, sacara épéktip miceun sajumlah ion logam dina cai.

Préparasi tahap katilu (résin pelembut)

Résin kationik dianggo pikeun ngalemahkeun cai, utamina pikeun ngaluarkeun karasa cai. Teu karasa cai mangrupikeun kalsium utama (Ca2 +), komposisi ion magnésium (Mg2 +), nalika ngandung ion karasa cai atah ngalangkungan lapisan résin, cai Ca2 +, Mg2 + ditukeurkeun adsorpsi résin, sareng objék sanés dina waktos anu sareng kualitas pelepasan natrium Na + ion ngalir tina pelembut dina cai dikaluarkeun tina ion karasa cai anu lemes. Sangkan sacara efektif nyegah fouling mémbran fouling ngabalikkeun. Sistem sacara otomatis tiasa mundur, sareng kitu ogé beureum.

Préreatment tahap kaopat (filter Micron) 

Ukuran partikel dina cai pikeun ngaleungitkeun partikel anu hadé, saringan keusik tiasa ngaleungitkeun partikel koloid anu alit pisan dina cai, sahingga karusuhan na ngahontal 1 derajat, tapi tetep per mililiter cai pikeun ratusan rébu ukuran partikel 1-5 mikron partikel koloid, anu tekanan dina saringan ieu pikeun miceun cai saatos ukuran partikel 100 mikron atanapi kirang dina partikel leutik, kanggo langkung ngirangan kagorengan, pikeun minuhan prosés sasarengan cai tina panyalindungan prosés anu lami-lami salajengna.

Balikkeun Osmosis

Alat Reverse Osmosis mangrupikeun perlengkapan pikeun nyucikeun cai uyah ku aksi bédana tekanan mémbran semi-permeabel. Disebut osmosis tibalik, sabab éta kontra kana arah penetrasi alami. Bahan béntenna ngagaduhan tekanan osmotik anu béda.

Osmosis tibalik tiasa ngaleungitkeun langkung ti 97% uyah leyur sareng saluhureun 99% koloid, mikroorganisme, partikel sareng bahan organik, janten alat pilihan pilihan kahiji anu paling hadé dina rékayasa cai dimurnikeun modéren, cai anu dimurnikeun pisan sareng cai luar angkasa (cai super-dimurnikeun). Fitur anu paling disorot nyaéta konsumsi énérgi anu rendah, henteu aya polusi, téhnik saderhana, cai bermutu tinggi sareng operasi sareng perawatan anu merenah.

RO kalayan cuci tibalik-RO mangrupikeun jantung sistem panguburan cai, janten kami nyiapkeun bak cuci kalayan ngabersihan bagian jero RO supados mémbran RO dianggo langkung lami.

1
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali