Produk

  • Stainless steel tank

    Tangki stainless steel

    Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd. Spésialisasi dina ngahasilkeun rupa-rupa tank panyimpenan odol, bak panyimpen krim, bak panyimpenan cair, tank panyimpenan ponsel stainless steel, sareng silinder tarik. Kami tiasa nyayogikeun layanan khusus anu henteu standar, mesin kami ngahontal standar sanitasi, sareng cocog pikeun ubar, makanan, kosmétik sareng industri sanés.
  • Reverse Osmosis Treatment Equipment

    Parabot Parawatan Osmosis Balik

    Prosés Reverse Osmosis: Cai atah → Pompa cai atah → Filter multi-média → Filter karbon aktif → Pelembut cai (opsional) → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → Osmosis tibalik primér → Pangaturan PH → Tangki pemurnian cai → Pompa cai → Pasteurisasi → Microporous saringan → outlet Cai. Prosés Osmosis Reverse Sekundér: Cai atah → Pompa cai atah → Filter multi-média → Filter karbon aktif → Pelembut cai (opsional) → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → osmosis tibalik primér → Pangaturan PH → Tangki cai → Sekundér ...
  • Vacuum Emulsifying Unguent Machine

    Vakum Emulsifying Mesin Unguent

    Komposisi: Mesin vungu emulsifying unguent utamina diwangun ku pot utama, pot cai, pot minyak, bin pengisi, sistem pergaulan, sistem pendingin, sistem vakum, sistem jacking, sistem contrl sareng platform rak. Jaminan kualitas: Garansi sataun. Palayanan hirup panjang. Insinyur sayogi pikeun dilayanan di mancanagara. Prinsip Gawe: Bahan baku cair mimitina tos direngsekeun sareng disebarkeun dina pot cai sareng pot minyak, teras lebet kana boiler emulsification ku pompa vakum; bubuk bubuk aya dina f ...
  • Perfume Freezing Filter

    Saringan Katirisan Parfum

    Produk ieu mangrupikeun losyen propésional anu énggal dimekarkeun, parfum, sareng sajabana ku perusahaan urang pikeun netelakeun sareng nyaring cairan saatos beku; éta mangrupikeun perlengkapan idéal pikeun pabrik kosmétik pikeun nyaring losion sareng parfum. Bahan produk ieu didamel tina kualitas luhur 304 stainless steel atanapi 316L stainless steel, sareng pompa diafragma pneumatik diimpor ti Amérika Serikat dianggo salaku sumber tekanan pikeun filtrasi tekanan positip. Pipa panyambungna ngadopsi sanitasi digosok ...
  • Tube Internal Heating Filling and Sealing Machine

    Tube ngeusian pemanasan internal tur Sealing Mesin

    Tube ngeusian pemanasan internal sareng mesin panyegelan nganggo selang komposit sareng selang plastik salaku wadah, kalayan pemanasan hawa panas sareng panyegelan. Sadaya prosés dikawasa ku PLC sareng ditampilkeun ku layar sentuh.
    Posisi arah pipah, kontrol motor servo fotoéléktrik;
    16station Rotary otomatis, ngeusian gancang, pangukuran akurat;
    Digital régulator ngeusian laju-gancang, gampang pikeun ngaluyukeun pangukuran;
    Hawa panas diimpor dina alat pemanasan, disegel éstétika buntut sareng teguh;
    Pilihan numutkeun bahan anu béda-béda: sistem pemanasan hooper, huluna ngeusian anti gambar.
  • shampoo filling and capping machine

    ngeusian sampo sareng mesin capping

    Daptar Alat sareng Kuotasi No. Nami Kuantitas Fungsi Harga Harga Jumlah Jumlah Pangandaran 1 Botol botol Manual 1 Sisipkeun botol dina wadah botol kosong mesin keusikan piston; operasi capping 5-sirah. $ 54,765,00 $ 54,765,00 Jenis gantung silinder, cam drive, klep silinder maju internasional terpadu ...
  • Semi-automatic tube filling and sealing machine

    Ngeusian tube semi-otomatis tur mesin sealing

    Produk ieu mangrupikeun mesin keusikan dual-tujuan pikeun témpél sareng cairan, dirancang pikeun dianggo dina unit anti karusuhan. Mesinna lumaku pikeun ngeusian kuantitas cai, minyak, emulsi sareng bahan témpél-sapertos. Méja damel tiasa diangkat numutkeun paménta ngeusian. Metode tuang: gravitasi biasa / tipe sedot otomatis Kontrol: kontrol listrik / kontrol pneumatik Volume ngeusian: 5-1000ml, anu dibagi kana 6 seri A, B, C, D, E, F. 1. Fitur struktural: Produk ieu nganggo plug-in ...
  • Packaging Production Line

    Garis Produksi bungkusan

    1. Pinuh otomatis unscrambler Perkenalan: unscrambler otomatis otomatis tiasa ngadamel botol anu ditumpuk kana urutan, sareng tiasa mindahkeun botol kana conveyor hiji-hiji, teras alat pembalikan botol ngarobah botol kana hiji arah sareng nyandak kana area ngeusian. Parameter téknis utami: Kapasitas ngahasilkeun: 60-120 botol / mnt Aplikasi: botol plastik buleud 10ml-100ml Kakuatan: 340w hawa Terkomprési: 3-5kg / m³ Diménsi (mm): 960 * 960 * 1140 Beurat: 450kg 2. Tipe silinder ultrasonik washi ...
  • filling and capping line

    garis ngeusian sareng capping

    Ngeusian parfum sareng garis capping Modél 4 nozzles Botol Jangkungna ≤250mm Diaméterna maksimal tina botol botol ≤Φ35mm Diaméter minimum ≤Φ4.5mm Tingkat cairan anu tiasa diatur (jauh tina sungut botol) Diménsi 15-50mm (teu kaasup botol cair) (L * W * H) 660 * 470 * 1330mm Suhu sekitar adaptif 0-30 ℃ Kecepatan ngompa 5.5L / s mesin cukur parfum Pneumatik Mesin ieu ngadopsi kontrol pneumatik lengkep, anu khusus cocog pikeun mou ...
  • Fuel mixed with water phacoemulsification burning energy-saving equipment

    Suluh dicampur sareng phacoemulsification cai ngaduruk alat-alat hemat énergi

    Téhnik émulsi ultrasonik cairan seueur dianggo, kami parantos biasa nganggo kosmétik, batre pulp, anggur, minyak, industri minyak beurat. Ieu di handap ngajelaskeun roleofultrasoundintheheavyoil. Upami anjeun gaduh kabutuhan, punten nyayogikeun parameter sareng syarat anu langkung lengkep, solusi wewillgiveyouas memuaskan. Hatur nuhun! Fuelmixedwithwaterphacoemulsificationburningenergy-hemat Alat-alat hemat énergi sareng panangtayungan lingkungan, parantos janten perhatian sareng téknologi di dunya. A ...
  • liquid detergent agitator

    agulator deterjen cair

    Formasi: Inovasi's Liquid Detergent Agitator Series diwangun ku pot Utama, sistem aduk, sistem pemanasan, sistem vakum, sistem kontrol sareng platform rak, sareng sajabana Aplikasi: Agitator cocog pikeun pergaulan, ngabubarkeun sareng homogenisasi cairan kentel anu béda-béda. Sistem pergaulan dilengkepan ku agitator dinding-scraping unidirectional atanapi bidirectional sareng kontrol frékuénsi. Panci utama tiasa dipanaskeun sareng didinginkan sakumaha anu diperyogikeun. Mesin anu cocog pikeun industri kawas Liqui ...
  • Vacuum Emulsifying  Mixer

    Vakum Emulsifying Adun

    Konfigurasi: RH Vacuum Emulsifying Mixer Series Inovasi's diwangun ku émulsifikasi ketel (panutup fluctuating, bentuk ketel ngagulingkeun atanapi bentuk bunderan luar), ketel cai, ketel minyak, sistem vakum, pemanasan sareng sistem kontrol suhu, sistem pendingin, sistem kontrol mesin listrik. Jst. Prinsip damel: Saatos manaskeun & nyampur bahan dina ketel cai sareng ketel minyak, diseupan kana émol emulsifikasi ku pompa vakum, jantenkeun gaul sareng turun kana homog ...
12 Teras> >> Halaman 1/2