Parfum Ngadamel Mesin Series

  • Perfume Freezing Filter

    Saringan Katirisan Parfum

    Produk ieu mangrupikeun losyen propésional anu énggal dimekarkeun, parfum, sareng sajabana ku perusahaan urang pikeun netelakeun sareng nyaring cairan saatos beku; éta mangrupikeun perlengkapan idéal pikeun pabrik kosmétik pikeun nyaring losion sareng parfum. Bahan produk ieu didamel tina kualitas luhur 304 stainless steel atanapi 316L stainless steel, sareng pompa diafragma pneumatik diimpor ti Amérika Serikat dianggo salaku sumber tekanan pikeun filtrasi tekanan positip. Pipa panyambungna ngadopsi sanitasi digosok ...