Saringan Katirisan Parfum

Perfume Freezing Filter

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu mangrupikeun losyen propésional anu énggal dimekarkeun, parfum, sareng sajabana ku perusahaan urang pikeun netelakeun sareng nyaring cairan saatos beku; éta mangrupikeun perlengkapan idéal pikeun pabrik kosmétik pikeun nyaring losion sareng parfum. Bahan produk ieu didamel tina kualitas luhur 304 stainless steel atanapi 316L stainless steel, sareng pompa diafragma pneumatik diimpor ti Amérika Serikat dianggo salaku sumber tekanan pikeun filtrasi tekanan positip. Pipa penghubung nyoko kana fittings pipa polesan Saniter, sareng sadayana ngadopsi bentuk sambungan instalasi gancang, anu merenah pikeun dibongkar sareng diberesihkeun. Éta dilengkepan mémbran saring microporous polypropylene, anu seueur dianggo dina industri kosmétik, departemén panilitian ilmiah, rumah sakit, laboratorium sareng unit sanésna pikeun netelakeun sareng ngabértilisasi sajumlah alit cair, atanapi analisis mikro-kimia, anu merenah sareng dipercaya.

Alat-alat ieu ngagaduhan kaunggulan operasi anu merenah, kinerja stabil, struktur kompak sareng tapak alit.

Prinsip damel:
Mesin ieu dikembangkeun pikeun pergaulan, alcolization, stablization, klarifikasi sareng filtrasi cairan dina tekenan biasa sareng suhu handap. Mangrupikeun alat anu idéal pikeun astringén, parfum, cai folral sareng sungut, sareng sajabana, di pabrik kosmetik. Samentawis éta ogé tiasa dianggo di departemén panilitian, rumah sakit sareng laboratorium pikeun panyabutan baktéri klarifikasi sareng nyaring sajumlah cairan. Pipa na disambungkeun ku formulir sambungan instalasi gancang, anu minuhan tungtutan standar GMP.

Pamakean ageung:
Industri kosmétik: cai kosmetik, parfum, intisari

Industri farmasi: cuci mulut, cairan lisan, cairan ubar sareng sagala rupa infusions
Industri pangan: alkohol, inuman, jst.

Alokasi Standar:
1. Tangki beku pelestarian panas stainless steel sareng pipa coil;
2. Unit beku;
3. Sistem campuran-buktina ledakan
4. Pompa diafragma pneumatik anticorrosive;
5. Sistem filtrasi;
6. Kabersihan tingkat keusik pipefitting klep;
7. Sistem kontrol listrik tipe sealing;
8. Pendukung anu tiasa dipindahkeun stainless steel.

Ngolah téknologi jeung ciri
1. Suhu katirisan minimum sistem katirisan tiasa ngahontal -15 ℃

2. Dilarapkeun pikeun filtrasi klarifikasi sareng filtrasi sterilisasi tina rupa-rupa leyuran cai
3. Pikeun nyaring solusi laboratorium sareng média budaya baktéri
4. Saringan anu sanés sapertos toner, parfum, tetes panon, vitamin, fotoresist, jst.

Parabot Téknis

biaoge
1
2
photobank
6
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali