Garis Produksi bungkusan

  • Tube Internal Heating Filling and Sealing Machine

    Tube ngeusian pemanasan internal tur Sealing Mesin

    Tube ngeusian pemanasan internal sareng mesin panyegelan nganggo selang komposit sareng selang plastik salaku wadah, kalayan pemanasan hawa panas sareng panyegelan. Sadaya prosés dikawasa ku PLC sareng ditampilkeun ku layar sentuh.
    Posisi arah pipah, kontrol motor servo fotoéléktrik;
    16station Rotary otomatis, ngeusian gancang, pangukuran akurat;
    Digital régulator ngeusian laju-gancang, gampang pikeun ngaluyukeun pangukuran;
    Hawa panas diimpor dina alat pemanasan, disegel éstétika buntut sareng teguh;
    Pilihan numutkeun bahan anu béda-béda: sistem pemanasan hooper, huluna ngeusian anti gambar.
  • shampoo filling and capping machine

    ngeusian sampo sareng mesin capping

    Daptar Alat sareng Kuotasi No. Nami Kuantitas Fungsi Harga Harga Jumlah Jumlah Pangandaran 1 Botol botol Manual 1 Sisipkeun botol dina wadah botol kosong mesin keusikan piston; operasi capping 5-sirah. $ 54,765,00 $ 54,765,00 Jenis gantung silinder, cam drive, klep silinder maju internasional terpadu ...
  • Semi-automatic tube filling and sealing machine

    Ngeusian tube semi-otomatis tur mesin sealing

    Produk ieu mangrupikeun mesin keusikan dual-tujuan pikeun témpél sareng cairan, dirancang pikeun dianggo dina unit anti karusuhan. Mesinna lumaku pikeun ngeusian kuantitas cai, minyak, emulsi sareng bahan témpél-sapertos. Méja damel tiasa diangkat numutkeun paménta ngeusian. Metode tuang: gravitasi biasa / tipe sedot otomatis Kontrol: kontrol listrik / kontrol pneumatik Volume ngeusian: 5-1000ml, anu dibagi kana 6 seri A, B, C, D, E, F. 1. Fitur struktural: Produk ieu nganggo plug-in ...
  • Packaging Production Line

    Garis Produksi bungkusan

    1. Pinuh otomatis unscrambler Perkenalan: unscrambler otomatis otomatis tiasa ngadamel botol anu ditumpuk kana urutan, sareng tiasa mindahkeun botol kana conveyor hiji-hiji, teras alat pembalikan botol ngarobah botol kana hiji arah sareng nyandak kana area ngeusian. Parameter téknis utami: Kapasitas ngahasilkeun: 60-120 botol / mnt Aplikasi: botol plastik buleud 10ml-100ml Kakuatan: 340w hawa Terkomprési: 3-5kg / m³ Diménsi (mm): 960 * 960 * 1140 Beurat: 450kg 2. Tipe silinder ultrasonik washi ...
  • filling and capping line

    garis ngeusian sareng capping

    Ngeusian parfum sareng garis capping Modél 4 nozzles Botol Jangkungna ≤250mm Diaméterna maksimal tina botol botol ≤Φ35mm Diaméter minimum ≤Φ4.5mm Tingkat cairan anu tiasa diatur (jauh tina sungut botol) Diménsi 15-50mm (teu kaasup botol cair) (L * W * H) 660 * 470 * 1330mm Suhu sekitar adaptif 0-30 ℃ Kecepatan ngompa 5.5L / s mesin cukur parfum Pneumatik Mesin ieu ngadopsi kontrol pneumatik lengkep, anu khusus cocog pikeun mou ...