Parusahaan urang ilubiung dina Shanghai International Adhesives and Sealing Exhibition

Perusahaan urang ngiringan Paméran Internasional Shanghai sareng Paméran Sealing anu diayakeun di Pusat Pameran Internasional New Shanghai tanggal 16-18 Séptémber 2020.

Aya seueur paméran dina paméran ieu sareng persainganna sengit. Perusahaan nyéwa sakitar 40 méter pasagi aula paméran sareng nyandak 4 produk, nyaéta mesin ngeusian, mesin press, mixer planét dua, sareng mesin dispersi anu kuat. Mesin keusikan anu urang paméré waktos ayeuna mah béda ti perusahaan perusahaan sanés. Mesin keusikan urang dibagi kana tabung tunggal sareng dua tabung. Akurasi keusikan relatif luhur sareng éta cocog pikeun lem tina sababaraha viskositas. Perusahaan sanés nganggo ngeusian buntut, perusahaan kami parantos ngembangkeun téknologi ngeusian sirah anu unik, ngeusian di toko lem. Ieu sacara efektif ngahindaran gelembung hawa anyar nalika prosés ngeusian. Ukuran tabung mesin keusikan dua tabung tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Duanana tabung tunggal sareng tabung dobel dieusian sacara horisontal, anu ngarengsekeun masalah pergaulan hawa sareng limpahan dina ngeusian nangtung, sareng operasi na merenah pisan.

Saatos tilu dinten paméran, perusahaan urang nampi 12 pesenan sareng ngahontal hajat kerjasama sareng langkung ti 30 perusahaan. Ningkatkeun pisibilitas perusahaan dina ranté industri hulu sareng hilir, sareng iklaskeun yayasan anu mantep pikeun pamekaran salajengna perusahaan.

Dina waktos anu sasarengan, perusahaan urang parantos nyéépkeun seueur artos dina panilitian sareng pamekaran téknologi. Pameran ieu ogé nguatkeun tékad perusahaan urang dina panilitian sareng pamekaran téknologi. Di pikahareupeun, urang bakal nyanghareupan pasar sareng ngagunakeun téknologi salaku jaminan pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk anu langkung bermutu kalayan harga anu pikaresep sareng operasi anu merenah, pikeun nyumponan kabutuhan konsumén hulu sareng hilir kalayan tindakan praktis.


Waktos Post: Nov-18-2020