Jasa ngaropea, Profesional sareng pangalaman euyeub

Anyar-anyar ieu, Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd. Rengse produksi lini produksi lél sareng emulsi pikeun Yangzhou Runlian Medical Equipment Co., Ltd. sareng jalur produksi krim sareng lotion pikeun Hunan Zhongxinkang Médis Equipment Co., Ltd. Sadayana garis prodction sadayana parantos debugging. Éta sacara formal diserahkeun ka palanggan dina Oktober, sareng pangguna sacara resmi nempatkeun kana produksi.
Fitur umum tina dua unit ieu nyaéta kapasitas ageung, macem sareng rohangan alit. Numutkeun ka kaayaan pangguna, insinyur kami parantos ngararancang rencana lengkep tina tinimbangan umum fungsi, biaya, tata ruang, operasi, transportasi, sareng jalan asup. Sakabéh prosés operasi saderhana sareng lemes, sareng rupa-rupa produk tiasa dihasilkeun dina émulsifier multi-fungsi urang pikeun ngahasilkeun produk bérés kualitas luhur, anu ngajawab masalah pelanggan sareng pinuh nyumponan kabutuhan pelanggan. Pangguna pinuh ku pujian pikeun perusahaan urang.
Sareng Taun ieu, kusabab wabah éta, paménta di pasar luar nagri parantos turun, tapi kami tetep nampi pesenan ti palanggan nalika wabah éta paling parah. Urutan Bangladesh parantos réngsé dina 8 Oktober. Palanggan ieu di Bangladés mangrupikeun pabrik pewarna rambut. Saatos diseuseuh, eusi oksigén dina pot kedah diukur. Nitrogén kedah dieusian nalika prosés produksi. Parabot ngabersihan nitrogén diperyogikeun. Insinyur kami mendesain mesin numutkeun palanggan's kabutuhan sareng ngaleungitkeun kabutuhan peralatan purging nitrogén. Kami ogé masihan aranjeunna pidéo instalasi lengkep sareng dukungan téknologi. Palanggan pisan wareg sareng mesin sareng jasa kami sareng parantos ngahontal kerjasama jangka panjang.
Wuxi Innovate Machines Development Co., Ltd. parantos fokus kana alat-alat industri langkung ti sapuluh taun. Éta parantos akumulasi pangalaman anu euyeub dina produksi krim, lotion, sareng alat-alat lotion. Téknologi na parantos dewasa sareng komprehensif. Unggal desain tiasa didesain pikeun pangguna. Konsumén nyayogikeun peralatan anu saé bari ngararancang larutan lini produksi praktis pikeun konsumén pikeun ngahémat biaya sareng ningkatkeun éfisiénsi.


Pos waktos: Okt-27-2020