Perkenalan singget ngeunaan téknologi campuran ultrasonik sareng campuran teknologi

Pencampuran ultrasonik sareng campuran dispersi téknologi hubunganana sareng jet homogenizer, khususna ka homogenizer ultrasonik jet dinamis. Téknologi inti na nyaéta dinamis cairan ultrasonik jet homogenizer.
Téknologi campuran sareng dispersi tradisional umumna agitating teknologi ngawelah, sareng téknologi campuran sareng dispersi kami nyaéta téknologi ultrasonik dinamis cairan.
Numutkeun ka prinsip generasi ultrasound, ultrasound tiasa dibagi kana dua kategori: ultrasound listrik sareng ultroderm hidrodinamika. Sanaos homogenizer jet elektro-ultrasonik ngagaduhan pangaruh homogénisasi anu hadé kana partikel cair, éta peryogi alat-alat listrik éksternal, biaya tinggi, konsumsi kakuatan ageung, sareng kapasitas ngolah alit, janten henteu cocog pikeun aplikasi anu lega di industri; panggunaan hidrodinamika ultrasonik jet homogenizer Cairan (biasana gas atanapi cairan) dianggo salaku kakuatan motif pikeun ngagumbirakeun ganggang dina jet homogenizer pikeun ngageter. Nalika frékuénsi intrinsik tina jet sedeng cairan saluyu sareng frékuénsi alami rébu, résonansi lumangsung sareng gelombang ultrasonik dipancarkeun. Sareng dina aksi ultrasound inténsitas tinggi sora, suhu tinggi dihasilkeun, anu ningkatkeun kapasitas pergaulan cairan utama sareng cairan sekundér, ngirangan ukuran partikel atomisasi cairanana, ngamajukeun kamajuan réaksi kimia, ngagancangkeun kamampuan sagala rupa cairan pikeun silih tembus, sareng ngagancangkeun prosés pergaulan, Pikeun ningkatkeun kaseragaman campuran, sareng rébuan gelombang kejutan atmosfir muncul dina lapang kavitasi, teras-terasan mangaruhan campuran cairan, naksir cairan sekundér kana partikel ukuranana micron atanapi ukuran nanometer, sareng merata bubarkeun aranjeunna dina cairan utami, Ngabentuk fase anu kasebar.
Proyék aplikasi produk anu ayeuna nganggo campuran ultrasonik sareng campuran dispersi téknologi:
1. Alat persiapan cai-euyeub hidrogénin ultrasonik hidrogén
2. Hydrodynamic ultrasonic graphene dispersion alat
3. Sistem Persiapan Alkoholisasi Alkohol Fluid Daya
4. Hydrodynamic ultrasonik molekul sistem persiapan cai leutik
5. sistem pangubaran limbah ultrasonik kakuatan cairan


Pos waktos: Okt-27-2020