Seri Nanodisperser

  • Fuel mixed with water phacoemulsification burning energy-saving equipment

    Suluh dicampur sareng phacoemulsification cai ngaduruk alat-alat hemat énergi

    Téhnik émulsi ultrasonik cairan seueur dianggo, kami parantos biasa nganggo kosmétik, batre pulp, anggur, minyak, industri minyak beurat. Ieu di handap ngajelaskeun roleofultrasoundintheheavyoil. Upami anjeun gaduh kabutuhan, punten nyayogikeun parameter sareng syarat anu langkung lengkep, solusi wewillgiveyouas memuaskan. Hatur nuhun! Fuelmixedwithwaterphacoemulsificationburningenergy-hemat Alat-alat hemat énergi sareng panangtayungan lingkungan, parantos janten perhatian sareng téknologi di dunya. A ...