Agitator Detérjen Cair

  • liquid detergent agitator

    agulator deterjen cair

    Formasi: Inovasi's Liquid Detergent Agitator Series diwangun ku pot Utama, sistem aduk, sistem pemanasan, sistem vakum, sistem kontrol sareng platform rak, sareng sajabana Aplikasi: Agitator cocog pikeun pergaulan, ngabubarkeun sareng homogenisasi cairan kentel anu béda-béda. Sistem pergaulan dilengkepan ku agitator dinding-scraping unidirectional atanapi bidirectional sareng kontrol frékuénsi. Panci utama tiasa dipanaskeun sareng didinginkan sakumaha anu diperyogikeun. Mesin anu cocog pikeun industri kawas Liqui ...