agulator deterjen cair

liquid detergent agitator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Formasi:
Seri Agitator Cuci Cair Innovate mangrupikeun panci Utama, sistem aduk, sistem pemanasan, sistem vakum, sistem kontrol sareng platform rak, jst.

Aplikasi:
Agitator cocog pikeun nyampur, ngaleyurkeun sareng homogénis tina cairan kentel anu bénten-bénten. Sistem pergaulan dilengkepan ku agitator dinding-scraping unidirectional atanapi bidirectional sareng kontrol frékuénsi. Panci utama tiasa dipanaskeun sareng didinginkan sakumaha anu diperyogikeun. Mesinna cocog pikeun industri sapertos deterjen cair, agén bantu tekstil, kasihatan & médis, tuangeun & inuman, wewangian sareng rékayasa kimia rupa, jst.

JB-100L Agétator Pencuci Cair

Henteu

Nami

Konfigurasi

Babasan

1.

Panci Utama

Volume Desain (L)

120

Kapasitas (L)

25-100

Lapisan Batin

SUS316L

Antar-lapisan

SUS304

Lapisan Outer

SUS304

2.

Sistem Aduk

Kakuatan Aduk (kw)

1.5

Laju Aduk (rpm)

0-65

3.

Sistem manaskeun

Pemanasan Listrik

Kakuatan (kw)

6

4.

Sistem Kontrol

Kabinet kontrol stainless steel, kontrol ku tombol

5.

Platform raka

4 suku

6.

Diménsi

700mm * 700mm * 1200mm

JB-200L Agétator Pencuci Cair

Henteu

Nami

Konfigurasi

Babasan

1.

Panci Utama

Volume Desain (L)

250

Kapasitas (L)

200

Lapisan Batin

SUS316L

8mm

Antar-lapisan

SUS304

8mm

Lapisan Outer

SUS304

3mm

2.

Sistem Aduk

Kakuatan Aduk (kw)

2.2

Laju Aduk (rpm)

0-45

3.

Sistem manaskeun

Pemanasan Listrik

4.

Sistem Kontrol

Kabinet kontrol stainless steel, kontrol ku tombol

5.

Platform raka

4 suku

JB-650L Agétator Pencuci Cair

Henteu

Nami

Konfigurasi

Babasan

1.

Panci Utama

Volume Desain (L)

650

Kapasitas (L)

500

Lapisan Batin

SUS316L

8mm

Antar-lapisan

SUS304

8mm

Lapisan Outer

SUS304

3mm

2.

Sistem Aduk

Kakuatan Aduk (kw)

3

Laju Aduk (rpm)

0-45

3.

Sistem manaskeun

Pemanasan Listrik

Kakuatan (kw)

24

4.

Sistem Kontrol

Kabinet kontrol stainless steel, kontrol ku tombol

5.

Platform raka

4 suku

6.

Diménsi

700mm * 700mm * 1200mm

1300L Agétator Cuci Cair

Henteu

Nami

Konfigurasi

Babasan

1.

Panci Utama

Volume Desain (L)

1500

Kapasitas (L)

1300

Lapisan Batin

SUS316L

Antar-lapisan

SUS304

Lapisan Outer

SUS304

2.

Sistem Aduk

Kakuatan Aduk (kw)

4

Laju Aduk (rpm)

0-60

3.

Homogénisasi

Laju (R / MIN)

2890

Kakuatan (kw)

7.5

4.

Sistem Kontrol

Kabinet kontrol stainless steel, kontrol ku tombol

5.

Platform raka

4 suku

6.

Diménsi

700mm * 700mm * 1200mm

1
6
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali