garis ngeusian sareng capping

filling and capping line

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Parfum ngeusian sareng capping garis

1

Modél

4 nozzles

Jangkungna Botol

≤250mm

Diaméterna maksimum sungut botol

≤Φ35mm

Diaméterna minimum

≤Φ4.5mm

Tingkat cairan anu tiasa diatur (jauh tina

sungut botol)

15-50mm

Diménsi (teu kaasup cair

botol) (L * W * H)

660 * 470 * 1330mm

Suhu ambén adaptif

0-30 ℃

Laju ngompa

5,5L / s

Mesin cukur parfum pneumatik

    Mesin ieu ngadopsi kontrol pneumatik lengkep, anu khusus cocog pikeun sungut produk kaca parfum.
     Ngagunakeun sirah agul anu didamel tina bahan-bahan khusus, pasang botol gelas ku nozel dina sirah capping, sareng cingkeun nozel sareng botol gelas ku sami-sami tekanan udara.
    Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, ngalangkungan debugging anu leres, pikeun ngahontal kagancangan dasi anu ideal sareng pangaruh, éta mangrupikeun pilihan anu idéal.
    Prinsip kerja tina mesin dasi nyaéta pikeun muka klep panangan sareng nyambungkeun kana sumber gas. Pasang botol gelas ku nozel dina sungut nozél, pencét saklar pneumatik, anggo tabel naékna supados botolna lempeng, sareng dina waktos anu sami, silinderna dikencétkeun ka handap, sareng saatosngencarkeun sungut, silinder sacara otomatis balik deui ka titik awal aslina. Hiji dasi loop
    Loosen obor posisi inti tambaga dina sungut dasi, sareng muterkeun inti tambaga pikeun mindahkeun luhur sareng ka handap. Umumna, nozel disimpen dina sungut nozel sareng rada handap tina pesawat handap ku kawat 20 ~ 30. Posisi pangaturan anu khusus beda-beda gumantung kana nozel.
    Mesin sealing parfum pneumatik mangrupikeun salah sahiji komponén keusikan parfum sareng panyegelan. Éta dipaké pikeun nyégél panutup klep tina sababaraha spésifikasi. Diaméterna segel; Tingkat pas segel; 99%. Tekanan hawa anu dikomprés: 4 ~ 6kg / cm2.
    Catetan: Nalika botol dibantingkeun kana tamparan, pencét saklar pangbalékna sareng botolna bakal murag otomatis.
Operation Operasi anu salah tiasa nyababkeun kaayaan bahaya, hasilna cilaka atanapi karusakan barang! Nalika mesinna tiasa dianggo, ati-ati caket ka daérah padamelan pikeun nyingkahan bahaya pribadi!
Icians Téknis non-propésional, punten henteu parios mesinna, upami éta tiasa nyababkeun karuksakan mesin.

3

Garis bungkusan
Bahan: stainless steel
Diménsi: 6000 * 900 * 750mm, kalebet platform kempelan 500mm tungtung
Lebar sabuk: 250mm
Laju: 1-8m / mnt, tiasa diatur

Ngeusian sareng ngeureunkeun lini produksi mesin: 30-40 botol / menit

Henteu

Nami

Jumlah

1

Mesin botol disk

1 sét

2

Lempeng 6 témpél mesin ngeusian

1 sét

3

Mesin capping panutup otomatis

1 sét

4

Mesin panyiri botol buleud

1 sét

5

Tinta printer inkjet otomatis

1 sét

6

Platform conveyor pengepakan manual

1 sét

7

Pita sealing luhur sareng handap sareng mesin bungkusan

1 sét

Catetan: Ieu konfigurasi dasar sareng cocog pikeun botol buleud standar.

Upami botol bentuk khusus dieusian, éta peryogi desain henteu standar, atanapi ningkatkeun colokan batin, sirah pompa, atanapi alat kemasan sanés, jst.

Pikeun unggal botol sareng tutup tambahan, unggal kapang tambahan tina spésifikasi dieusian ku biaya anu misah.

Perkenalan alat utami sareng panjelasan

1. Mesin botol disk (mesin botol)

Perkenalan alat :
    Botol unscrambler sacara manual nempatkeun botol kana méja puteran bunder, sareng puteran puteran pikeun terus mindahkeun botol kana sabuk conveyor, sareng lebet kana botol ngumbah sareng ngeusian mesin kanggo dieusian. Gampang dianggo, operasi saderhana mangrupikeun bagian anu paling diperyogikeun, sareng tiasa ogé dianggo salaku botol pangumpulan botol.

Parameter téknis utama:
    Spésifikasi lumaku: 50-500ml
    Diaméter botol anu tiasa dianggo: φ10-φ80mm
    Jangkungna botol panerapan: 80-300mm
    Kapasitas produksi: 0-100 botol / mnt bpm (mindahkeun kecepatan gubernur tiasa diatur)
    Tegangan: 220v50hz
    Kakuatan: 0,5kw
    Beurat: 70KG
    Diménsi: 600 * 600 * 1200mm

4

2. Linier 6 nozzles mesin keusikan témpél

 Parameter Téknis

    Jumlah nozel mesin ngeusian: 6 garis lempeng (tiasa disaluyukeun numutkeun volume produksi)
    Spésifikasi ngeusian: 100-400ml
    Laju ngeusian: 2000-2400 botol / jam
    Kakuatan tegangan: 220v / 50hz. 1.2-2.0kw
    Tekanan sumber hawa: 0.4-0.6mpa
    Diménsi: 2000 * 1300 * 1900mm Beurat: 320kg

    Mesin keusikan saos 6-sirah linier ngadopsi téknologi canggih di dunya, ngagunakeun PLC sareng kontrol sensor serat optik éléktronik, sareng tampilan téks mikrokomputer némpél operasi antar muka buatan. Aya botol ngeusian. Teu aya irigasi lir botol. Éta ngagaduhan fungsi cacah. Catet produksi dinten ayeuna - bulan ayeuna. Parabotna utamina dianggo pikeun ngeusian sagala rupa saos témpél. Éta cocog pikeun ngeusian saos tuangeun. Beungeut alat-alat sareng permukaan kontak tina bahan didamel tina 304 stainless steel, henteu ngeclak, teu aya gambar. Gampang dibersihkeun. Teu aya sudut maot, sapinuhna saluyu sareng standar GMP industri farmasi nasional. (Utamana dianggo kanggo ngeusian témpél butiran, saos tomat, sareng sajabana).
    Fitur tina alat-alatna: henteu aya résidu dina permukaan botol saatos dieusian, mastikeun permukaan botol sareng permukaan pakakas anu beresih sareng higienis, gampang dioperasikeun, merenah pikeun dijaga. Mantep pikeun dianggo, luhur otomatis. Cocog pikeun cairan, cairan sareng keusikan sanés.

3. Mesin capping panutup otomatis

 Perkenalan alat:

    Mesin panutup rotary (tekanan) panutup otomatis, nganggo téknologi canggih di dunya, nganggo PLC sareng kontrol sensor serat optik éléktronik, tampilan téks mikro-komputer toél operasi antar muka buatan. Panutup otomatis - panutup puteran otomatis (tekanan). Sareng fungsi cacah. Anjeun tiasa ngarékam produksi dinten ayeuna - bulan ayeuna.
    Nalika botol saatos dieusikan otomatis asup kana mesin tutup rotary (tekanan) - tutup sampul otomatis ngatur tutup botol anu teu beres sareng teu teratur sacara otomatis, sareng ngaturana sacara otomatis dina sungut botol, teras sirah capping sacara otomatis muterkeun tutupna (pencét) Saé - lebetkeun prosés salajengna. Parabotna cocog pikeun ngeusian sagala rupa cairan sareng tutup tina sababaraha rupa botol (tekanan) penutup. Éta cocog pikeun ngeusian farmasi, kimia, péstisida, tuangeun sareng inuman, kosmétik sareng industri sanésna (upami jus, buah) Cuka, cairan lisan, sareng sajabana) Beungeut alat-alat sareng permukaan kontak tina bahan didamel tina 304 bahan stainless steel, henteu ngeclak, gampang dibersihkeun. Henteu aya sudut paéh, sapinuhna sareng standar GMP industri farmasi nasional.

Fitur pakakasna:

    Teu aya résidu dina permukaan botol saatos dieusian, mastikeun permukaan botol sareng permukaan pakakasna beresih sareng higienis, gampang dioperasikeun sareng merenah pikeun dijaga. Pamakéan stabil sareng intensitas otomatisasi tinggi.

Parameter Téknis:

    Spésifikasi diameter sungut botol: 20-80mm
    Rotary (tekanan) laju panutup: 2000-2500 botol / jam
    Kakuatan tegangan: 220v / 50hz. 1.2-2.0kw
    Tekanan sumber hawa: 0.4-0.6mpa
    Diménsi: 2000 * 900 * 1600mm
    Beurat: 260kg

4. Botol nangtung otomatis buleud nangtung mesin panyiri otomatis

Bubuka alat

• Sakabeh mesin ngadopsi sistem kontrol PLC anu parantos dewasa pikeun ngajantenkeun sadaya mesin ngajalankeun stabil sareng gancang-gancang.
• Sistem operasi dikawasa ku panganteur touch, anu gampang dioperasikeun, praktis sareng éfisién.
• Téknologi canggih gancang sareng stabil
• Jembar aplikasi pikeun panyiri botol buleud dina sadaya ukuran
• Botol ngagugulung inline pikeun lampiran label anu langkung kuat
• Garis konéksi opsional pikeun bagian payun sareng tukang, atanapi nampi turntable pikeun pilihan anu gampang, asihan sareng bungkus produk réngsé
Beungeut pakakasna didamel tina 304 stainless steel, saluyu sareng standar GMP nasional.

Parameter Téknis

Spésifikasi tegangan: AC220V 50 / 60HZ fase tunggal
Konsumsi énergi: 300W
Diménsi: 2000 (L) × 700 (W) × 1270 (H) mm
Laju nyirian: 40-100 botol / mnt (standar standar 3.5m / mnt)
Bahan matuhkeun arah: kénca ka katuhu
Beurat mesin: 200KG
Akurasi panyirian: ± 1mm ​​(kacuali kasalahan antara stiker sareng labél éta sorangan)
Jenis botol anu tiasa dianggo: botol buleud.
Kisaran wadah anu tiasa dianggo: diaméter luar 16-150 mm, jangkungna 35-400 mm
Kisaran labél anu tiasa dianggo: jangkungna 15-200 mm, panjang 23-400 mm
Syarat volume polumeu:
    a) Kertas dasar labél didamel tina kertas glassine (nyaéta kertas transparan);
    b) kandelna kertas labél henteu kirang ti 25 × 10-6m (25μm);
    c) the outer diameter of the label roll is <φ350; the inner diameter of the label roll is φ76

5. Printer inkjet otomatis

Spésifikasi alat-alat:

    Diménsi: 370 × 260 × 550
    Pelebaran font: tiasa dilebarkeun dugi 9 kali
    Sumber kakuatan: AC220V 50Hz 100VA
    Inpormasi panyimpenan: 60 inpormasi nyetak
    Jumlah garis anu dicitak: 1-2 garis (1 baris dina basa Cina)
    Laju nyetak: 1400 karakter / (5 × 7)
    Beurat kotor mesin: 30 kg
    Kalembaban ambient: 90% atanapi kirang
    Suhu sakitar: 10-45C

Perkenalan alat:

    Printer inkjet pompa bawaan ngadopsi sistem pompa sirkuit tinta sirkuit tertutup sacara internasional anu sacara internasional ngaleungitkeun polusi lingkungan luar sareng ngahémat konsumsi pelarut. Pompa drive magnét anu kawéntar sacara internasional, sistem filtrasi sirkulasi tinta canggih, digabungkeun sareng sirkuit terintegrasi tinggi anu dikembangkeun sacara mandiri ku Leadjet, mastikeun operasi stabil jangka panjang tina mesin. Éta tiasa nyetak Cina, Inggris, nomer sareng pola online, sareng tiasa nyetak nomer definisi tinggi, téks sareng grafik dina sababaraha bahan. Hal ieu seueur dianggo dina dahareun, ubar, kimia, mesin sareng éléktronika, bahan bangunan sareng kabel, bahan kemasan sareng industri sanés.

6. Platform conveyor pengepakan manual

Bubuka alat

    Platform anu ditepikeun sacara manual dilarapkeun kana platform pikeun syuting, tinju sareng bungkus. Operator tiasa linggih dina dua sisi platform kanggo operasi. Ngeusian, panyelelan manual, syuting, tinju sareng tinju Botolna sacara otomatis bakal ngalebetkeun prosés anu sanés dina sabuk conveyor (panjangna disesuaikan sesuai kabutuhan)
    Sumber kakuatan: 220v / 50hz
    Kakuatan: 0.12kw
    Kacepetan: 40-120 botol / mnt (laju tiasa diatur)
    Diménsi: 2000 * 750 * 1100mm (tiasa disaluyukeun numutkeun panjang anu diperyogikeun)
    Beurat: 85kg

9

7. Pita sealing luhur sareng handap mesin bungkus

Katerangan

    Sealing otomatis sareng mesin pengepakan mangrupikeun mesin kemasan anu ngahijikeun sealing otomatis sareng bungkus. Éta tiasa dianggo nganggo garis bungkusan otomatis, pita panyegelan luhur sareng handap otomatis sareng bungkus dobel-pass pikeun ngawujudkeun bungkusan anu teu dijalankeun. efisiensi kerja tinggi. Disaluyukeun sacara lega kana produksi masal farmasi, éléktronika, bahan kimia sapopoé, kosmétik, jst;

Parameter Téknis

    Catu daya: 220V / 380V 50Hz / 60Hz 1,5 KW
    Laju bungkus: 6-10 kasus / mnt
    Ukuran panyegelan: L200-600 W200-500 H150-500 (mm)
    Ukuran pita: 48 ~ 60 72 (mm)
    Ukuran bungkus ukuran 10--14 mm
    Pita kertas Kraft, pita BOPP
    Ukuran mesin: L2000mm x W1400mm x H1580mm
    Beurat kotor / beurat bersih: 400kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali