Ganda Planét Campur

  • Double Column Lifting Planetary Mixer

    Ganda Kolom Angkat Planét Mixer

    Pengantar Mixer planét dobel dibagi kana motor anu diarahkeun, panutup, pangangkut planét, agitator, scraper témbok, émbér, sistem angkat hidrolik kolom ganda, sistem vakum sareng pigura. Mangrupikeun alat pergaulan anu énggal sareng épisiensi tinggi dikembangkeun dina dasar nyerna sareng nyerep téknologi canggih di bumi sareng luar negeri. prinsip damel: Nalika operator planét diputer, éta nyorong tilu aci anu ngagaur sareng ngabubarkeun dina kotak pikeun ngurilingan sumbu laras nalika diputer dina ...