Ganda Kolom Angkat Planét Mixer

Double Column Lifting Planetary Mixer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Mixer planét dobel dibagi kana motor anu diarahkeun, panutup, pangangkut planét, agitator, scraper témbok, émbér, sistem angkat hidrolik kolom ganda, sistem vakum sareng bingkai. Mangrupikeun alat pergaulan anu énggal sareng épisiensi tinggi dikembangkeun dina dasar nyerna sareng nyerep téknologi canggih di bumi sareng luar negeri.

prinsip damel:

Nalika pamawa planét diputer, éta ngadorong tilu poros anu ngagaur sareng ngabubarkeun dina kotak pikeun ngurilingan poros tong bari muterkeun kalayan gancang, sahingga bahanna tiasa diukur sareng diuleni kuat pikeun ngahontal tujuan dispersi lengkep sareng nyampur; aya scraper dina pamawa planét Péso témbok muterkeun sareng operator planét, sareng teras-teras dikikis dina témbok tong supados témbok tong bébas tina bahan sareng ningkatkeun pangaruh pergaulan. Panjang waktos pergaulan dikawasa ku pangguna numutkeun sipat matéri sareng tiasa disaluyukeun ngalangkungan panel kontrol. Panutup sareng mixer planét diangkat sareng diturunkeun ku tekanan hidrolik kolom ganda, sareng operasi stabil, gancang sareng hampang.

   Alat ieu tiasa dianggo dina vakum sareng teras-terasan tiasa ngaleupaskeun cai sareng produk sanés. Ku alatan éta, éta bisa dipaké salaku ketel degassing. Bahanna tiasa dipanaskeun atanapi disejukkeun ku minyak sareng sirkulasi cai sakumaha diperyogikeun; pemanasan uap ogé tiasa dianggo. Suhu pemanasan ditampilkeun ku pengontrol suhu dina panel kontrol.

1. Mékanisme

Pengaduk planét diwangun ku transmisi motor aduk, motor anu nyebarkeun, kotak gir planét, pengaduk, roda bubur, teken strickle, batang sénsor suhu, rak listrik, pigura, sistem munggah / turun, sistem vakum, manaskeun.

1. Sistem Aduk

Kotak gir planét didukung ku motor pikeun muter ngurilingan sumbu tengah kapal (Revolusi).

1.1. Dua spindle diputer dina porosna nyalira nalika nuturkeun révolusi kotak gear planét, bahanna kaganggu ku pengaduk pikeun ngawangun manteng, meres, motong, ngintip, janten dicampur lengkep.

1.2. Kabayang disebar disetir ku motorna nyalira bari nuturkeun révolusi kotak pakakas planet, pikeun bubarkeun, motong, campuran-cairan padet, cairan-cair, bahan padet-padet, ngagabungkeun sareng aduk pikeun ngahontal tujuan pergaulan.

1.3. Gambar strickle ogé nuturkeun révolusi pikeun ngawas suhu bahan.

2. Sistem vakum

Desain segel anu pas tiasa ngajaga vakum -0.1Mpa, pikeun nyumponan sarat déhidrasi sareng debubbling.

3. Sistem pemanasan sareng Pendingin

Pilihan ieu tiasa didamel khusus pikeun nohonan prosés anu béda.

4. Sistem naék / Turun

Éta sistem hidrolik kalayan réliabilitas tinggi.

2. Aplikasi

3. Spésifikasi

biaoge


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali