Tentang Kami

Inovasi

Wuxi Innovate Machines Development Co., Ltd didirikeun taun 2010 sareng tempatna di Wuxi, kota anu éndah di sisi Tasik Taihu. Kami mangrupikeun perusahaan hi-tech anu diintegrasikeun ku R & D, manufaktur, distribusi sareng jasa relatif, ngahususkeun dina ngararancang, manufaktur sareng pamasangan peralatan dina Kosmétik, ubar, kadaharan, industri kimia rupa, jst.

Dina dasar ngawariskeun pabrik alat-alat kimia tradisional, urang langkung merhatoskeun paningkatan, inovasi sareng pamekaran téknologi. Henteu wareg deui sareng produk tunggal, urang fokus kana desain non-standar sareng jalur produksi lengkep. Urang tiasa nyayogikeun solusi lengkep klien kami, kalebet desain, pabrik sareng masang lini produksi pikeun prosés tina persiapan dugi ka bungkus.

honor

Peralatan kami dihasilkeun dina standar sistem kontrol kualitas IS09001: 2008, sadaya produk parantos ngahontal standar kualitas GMP, sababaraha produk parantos disahkeun ku CE.

Ku téknologi inovatif, pembuatan anu sampurna sareng jasa standar, perusahaan kami diapresiasi ku palanggan kami. Sistem manajemén kualitas / lingkungan / kaamanan nyayogikeun latar anu kuat pikeun pamekaran pasar, ngaliput unggal palanggan pikeun ngaraosan produk sareng jasa kualitas unggulan kami.

Produk kami parantos dianggo dina sababaraha industri sareng ngalayanan nasabah di seueur nagara di panjuru dunya.

Salaku UKM téknologi terkemuka (perusahaan alit sareng sedeng) disahkeun ku pamaréntah Propinsi Jiangsu, urang aya dina konstanta, kamekaran gancang sareng pamekaran, ngenalkeun tél ilmiah sareng téknologi sareng alat-alat canggih pikeun nyampurnakeun produk urang. Hayu urang berkembang sareng ngembangkeun babarengan, nyiptakeun kaayaan win-win sareng nyumbang kana perusahaan sareng masarakat!

Kami teras-terasan negeskeun épolusi solusi, nyéépkeun dana anu hadé sareng sumber daya manusa dina pamutahiran téknologi, sareng mempermudah paningkatan produksi, minuhan kahoyong prospek ti sadaya nagara sareng daérah.

Budaya urang: Inovasi, Integritas, Wijaksana, Ikhlas

honor2
honor1
honor3