• banner
  • banner
  • banner
  • about us

Ngeunaan INOVASI

Kami pamimpin dina pangwangunan

  • Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd didirikeun taun 2010 sareng tempatna di Wuxi, kota anu éndah di sisi Tasik Taihu.

  • index-service

    Sértipikasi

    ISO9001: standar sistem kontrol kualitas 2008, ngahontal standar kualitas GMP sareng sertifikasi CE
  • index-service

    24/7 kasadiaan

    Hubungi kami 24 jam online ku Whatsapp: 008618752481067 Teu aya istirahat salami sataun
  • index-service

    Harga lumayan

    Harga langkung kalapa, cara mayar anu langkung saé, kualitas langkung stabil sareng waktos pangiriman anu langkung gancang

Fitur Produk

Énggal Kadatangan